de bieren van brouwerij de kluys

Anno 2019 is Brouwerij De Kluys volop in ontwikkeling. In november 2017 is het allereerste biertje van de Godfried-serie op de markt gekomen: Godfried Met Den Baard Tripel. Het eerste bier is toepasselijk vernoemd naar de bijnaam van onze inspirator Godfried I van Leuven. In de lente van 2018 heeft het tweede bier van de Godfried-serie de markt betreden: Blonde Godfried, een fruitig blond bier. Daarna is in mei 2018 de gerstewijn eraan toegevoegd: Het Wapen van Godfried.

Binnenkort volgt dus meer informatie over onze nieuwe bieren en waar deze verkrijgbaar zullen zijn. Op dit moment is onze tripel Godfried Met Den Baard, Blonde Godfried en Het Wapen Van Godfried regionaal verkrijgbaar, dus ben je benieuwd naar de smaak van onze Godfried-bieren, bekijk onze verkooppunten en voor meer informatie stuur ons een berichtje via de contactpagina, en praten we je helemaal bij over De Kluys!


Lees hier meer over de Godfried-bieren van Brouwerij De Kluys, daarnaast een aantal klassiekers die in het verleden zijn gebrouwen door Brouwerij De Kluys.ons bierArchief: achter slot en grendel in de kluys


Godfried met den Baert 1.0

De eerste versie van de Godfried-reeks. Lees hier meer.

Godfried Met Den Bult

Nummer 2 van de Godfried-bieren. Mooi verhaal met een verrassende afdronk.

Godfried Met Den Bock

Het stevige bokbier en de derde in de Godfried-reeks. Lees hier meer.