Bieren van De Kluys:

De Godfried Serie


De klassiekers van De Kluys, steengoede bieren met een eigen karakter. Ieder van deze bieren is een resultaat van eindeloos sleutelen, brouwen, rijpen, beoordelen, verbeteren en dat steeds opnieuw. De Godfried Serie bestaat uit drie bieren waar wij enorm trots op zijn. Ieder met een eigen karakter, maar uitgebalanceerd in de stijl van De Kluys. 


Barbatus Barrel Aged SeriesAlle Barbatus-bieren hebben een periode van rust gehad op houten vaten in onze rijpingskamer in De Kluys. Ons vatgerijpte assortiment hebben we speciaal ontworpen voor de echte genieters. Mensen die ervoor gaan zitten en genieten van het geluid van het inschenken van het glas, die genieten van de geur in het glas en liefde hebben voor bijzonder bier. 


Specials


Natuurlijk brouwen we verschillende eenmalige of seizoensbieren. Tot nu toe bestaat het assortiment 'specials' uit een kersenbier genaamd Godfried Over De Rooje. Dit bier is een local collaboration met fruitteeltfamilie Kuijpers uit Demen. 


Nog achter slot en grendel in De Kluys..

Uiteraard hebben we naast ons vaste assortiment verschillende bieren in ontwikkeling. Sommige al helemaal klaar om gebrouwen te worden, sommige nog niet helemaal af. Allemaal hebben we ze in beperkte oplage gebrouwen en geproefd, maar nog nooit echt uitgebracht, wellicht binnenkort!